dilluns, 2 de novembre del 2015

                                 Menu de cap de setmana (2)

                                         Amanida catalana

                                        Amanida de l' Estanc
                  (Enciam, gambes, palets,tonyina, pinya i salsa Rosa)

                                            Canelons casolans

                                           Albergínies farcides

                         Timbal d' escalivada amb formatge de cabra

                                         Sopa de galets casolana
                                    Amanida tèbia amb bacon i panses

                   ----------------------------------------------------------------

                  Carn de xai a la brasa amb patates, mongetes o samfaina

                                              Vedella amb bolets


                                                 Senglar estofat

                                                Graellada de carns
               (1/2 quarter de pollastre, 1/2 de conill, 1 tall de llom, 1 de xai i
                1/2 botifarra)

                           1 beguda, pa torrat, all-i-oli i postres casolans, cafès
                                              20 €  (iva inclòs)



   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada